Νέα

1ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ 2017

Με πολύ ενθουσιασμό και παρά τις αποχές, ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή 21/05/2017, το Πρωτάθλημα Κούμιτε Σότοκαν J.K.καράτε, στο κλειστό Γυμναστήριο Κρεμαστής, παρουσία πολλών αθλητών από σχολές Σότοκαν J.K.A του νησιού μας και αρκετών θεατών.
Σκοπός της εν λόγω συνάντησης ήταν να αποκομίσουν αγωνιστικές εμπειρίες οι αθλητές στο κούμιτε. Ο ανταγωνισμός μεγάλος και το επίπεδο απαιτητικό στις κατηγορίες, αλλά η ταπεινότητα και ο αλληλοσεβασμός, ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν μεταξύ των μικρών και μεγάλων καρατέκα!
Οι έμπειροι senseis, Αφεντούλης Νίκος 5 Dan JKA, Λαυράκης Αντώνης 4 Dan JKA, Κλωνάρης Νίκος 3 Dan JKA, Κεφαλάς Τάσος 3 Dan WFF, Μανώλης Γιώργος 2 Dan, Σταύρος Καψής 2 Dan JKA, Κούντρας Θεόδωρος 2 Dan, Χόφμαν Μέλανη 2 Dan JKA, Παναγιώτης Κουτεντάκης 2 Dan JKA, είχαν τον απαιτητικό ρόλο της διαιτησίας και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκε και Πρόεδρος της Δ.Κ Κρεμαστής κος Ποδιώτης Τσαμπίκος για την έως σήμερα συμβολή του στο Σότοκαν καράτε.
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των αθλητών, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, δίνοντας μας δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε, να προσφέρουμε στους νέους και στον αθλητισμό του νησιού μας.
Αναλυτικά αποτελέσματα ΕΔΩ και περισσότερες φωτογραφίες, ΕΔΩ.